za 25 apr ’20 20:15 uur
Eerbetoon aan Donna Summer

Thank God It's Donna

Met Gare Du Nord starring Carolina Dijkhuizen
za 25 apr ’20
20:15 uur
  • za 25 apr ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Hot Stuff, I Feel Love, Last Dance... Gare du Nord en Carolina Dijkhuizen zijn idolaat van Donna Summer en brengen al haar dance classics in een spetterende live show naar Eindhoven. Dit wordt een avond vol glitter en glamour, een 70's en 80's disco spektakel! Kom dansen en beleef de magie van al die onvergetelijke hits opnieuw.

Vorig jaar ging het dak er al af met deze spectaculaire show. De 2020-editie van Thank God It's Donna bevat nóg meer hits, én een disco afterparty direct na de show. Carolina zingt niet alleen zoals The Queen of Disco, ze vertoont ook een treffende gelijkenis met haar idool. Dichter bij Donna kun je niet komen!

Bekijk het Facebook event

De hits van Donna Summer zullen ook jou niet ontgaan zijn, ongeacht je leeftijd. Ze is hét inspirerende voorbeeld voor bijna iedere muziekdiva; Beyoncé, Whitney Houston, Christina Aguilera en heel veel andere sterren. De hele wereld danst op haar hits en al die onweerstaanbare dance-classics worden nu opnieuw tot leven gebracht door de bekende Gare du Nord band en Carolina Dijkhuizen (die we kennen van de musicals Bodyguard, Dreamgirls en The Lion King).

Donna Summer staat met 3 noteringen in de Top 2000 van 2019. Welke noteringen dat zijn? Ontdek het op de pagina 'Top 2000 in Muziekgebouw'.


Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie