za 25 apr ’20 20:15 uur

The Donna Summer 2020 Show

Thank God It's Donna
za 25 apr ’20
20:15 uur
  • za 25 apr ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

Na een uitzinnige avond in een swingend Muziekgebouw vorig jaar februari, is het dit voorjaar tijd voor The Donna Summer 2020 Show. Verwacht nog meer glitter en nog meer glamour! Onmiskenbare dance classics als Last Dance, Hot Stuff, I Feel Love en al die andere hits van Donna Summer laten werkelijk iedereen dansen. Onze grote zaal wordt omgetoverd tot een heuse discotheek die de 70s en 80s discopartys doet herleven.

Kom, en blijf vooral, want deze avond heeft bovendien een afterparty met DJ Piet 'Hollywood' van Rooij!

Groepstickets, 5 voor 4, beschikbaar!


Gare du Nord en Carolina Dijkhuizen brengen hun respectvolle eerbetoon aan the Queen of Disco in deze spetterende live show waarin de bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven wordt gebracht. De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, zag de show via live stream en gaf namens de familie persoonlijk haar goedkeuring aan Thank God It's Donna als respectvol eerbetoon aan haar legendarische zus.

Bekijk het Facebook event

Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Donna Summer staat met 3 noteringen in de Top 2000 van 2019. Welke noteringen dat zijn? Ontdek het op de pagina 'Top 2000 in Muziekgebouw'.

Carolina Dijkhuizen: "Van het zingen in de kerk naar hoofdrollen in musicals en de droom om ooit een popster te worden. Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het geweldig om haar muziek levend te houden op een plek die ook voor haar heel dierbaar was: het podium.Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie