The Donna Summer Show

Thank God It's Donna!
Blue Note Club Sessions Goes To Church
za 22 jan ’22 20:15 uur
za 22 jan ’22
20:15 uur
  • za 22 jan ’22
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    Geweest

Na een uitzinnige avond in een swingend Muziekgebouw in 2019, is het in 2022 opnieuw tijd voor The Donna Summer Show! Verwacht nog meer glitter en nog meer glamour. Onmiskenbare dance classics als Last Dance, Hot Stuff, I Feel Love en al die andere hits van Donna Summer laten werkelijk iedereen dansen. De kerk wordt omgetoverd tot een heuse discotheek die de 70s en 80s discopartys doet herleven.

Gare du Nord en Carolina Dijkhuizen brengen hun respectvolle eerbetoon aan the Queen of Disco in deze spetterende live show waarin de bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven wordt gebracht. De zus van Donna Summer, Linda C. Gaines, zag de show via live stream en gaf namens de familie persoonlijk haar goedkeuring aan Thank God It's Donna als respectvol eerbetoon aan haar legendarische zus.

Kom, en blijf vooral, want deze avond heeft bovendien een afterparty met DJ Piet 'Hollywood' van Rooij!

Blue Note Club Sessions Goes To Church

Muziekgebouw Eindhoven presenteert in samenwerking met Frits Magazine jazz- en soulconcerten in de vernieuwde Paterskerk. Blue Note Club Sessions Goes To Church is een reeks avondvullende jazz events. Door de combinatie van live concert en ontmoeting in de unieke sfeer van deze historische Eindhovense locatie, biedt Blue Note Club Sessions Goes To Church een bijzondere totaalbeleving aan. Aansluitend aan het concert kan er gedanst worden!

Facebook event


Let op: dit concert vindt plaats in de Paterskerk, bij DomusDela, bereikbaar via Kanaalstraat 4. Klik hier voor de plattegrond. Dit is een sta-concert. Er zijn geen zitplaatsen beschikbaar.

The Donna Summer 2020 Show zou in eerste instantie 25 april 2020 in onze Grote Zaal staan. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is dat concert verplaatst naar zaterdag 10 oktober, daarna naar 24 april 2021 en nu naar zaterdag 22 januari 2022. Ook de locatie is gewijzigd; we gaan naar de Paterskerk. Dit belooft dus een heel bijzondere avond te worden. Alle tickethouders ontvangen persoonlijk bericht met praktische info.