vr 24 apr ’20 20:15 uur

Memphis Maniacs & Kamerata Zuid

Clashup! is een mash-up tussen pop, rock en klassiek
vr 24 apr ’20
20:15 uur

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

Memphis Maniacs, de meest populaire mashup-band van dit moment, werkt samen met het gerenommeerde strijkorkest Kamerata Zuid String Orchestra aan een ongekend en onorthodox project. Dit wordt een echte ‘clashup’ van stijlen! Binnen een verknipte muzikale liefdesaffaire laten ze de grenzen tussen genres verdampen en veroorzaken een kernfusie van klassiek en popmuziek in de breedste zin.

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.


Geen zwierige begeleiding of aanvulling vanuit het orkest, maar een ware samensmelting van twee muzikale werelden waarin de rollen dikwijls worden omgedraaid zonder het magische evenwicht van elementen te verliezen.

Bekijk het Facebook event

Innovatieve frictie wordt niet geschuwd tijdens een revolutionaire show waar hits van Vivaldi, Mozart en consorten, de rocksterren van weleer, in de blender worden gegooid. Er wordt gemixt met pop, rock en dance hits van de afgelopen decennia. De twintig topmuzikanten van Kamerata Zuid String Orchestra verstrengelen hun partijen met de vijf leden van Memphis Maniacs. Deze Masters of the Mashup creëren samen een bezwerende symfonie, waarbij liefhebbers van alle genres betoverd worden door een unieke muzikale symbiose. Clashup! stond begin 2018 maar liefst twee avonden uitverkocht in Theaters Tilburg.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie