Marthe Hennink
za 4 apr ’20 20:15 uur

Wouter Hamel

za 4 apr ’20
20:15 uur

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Wouter Hamel is eindelijk weer te bewonderen in de Nederlandse theaters. Na succesvolle tours in het Verenigd Koninkrijk, Japan, Zuid-Korea en Europa trekt hij met een flinke dosis energie zijn thuisland door. Met een geheel nieuwe show en liedjes, die tussen pop en jazz in lijken te dansen, verwarmt Wouter Hamel ieders hart.

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Wouter Hamel timmert al sinds zijn studie ‘Lichte Muziek en Zang’ aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht flink aan de weg. Sinds 2007 is Wouter Hamel een gevestigde naam in de muziekwereld. In dat jaar verscheen namelijk zijn eerste album, Hamel. Het album werd een groot succes en won verschillende prijzen, zoals de Essent Awards, De Eerste Prijs en de Zilveren Harp. Niet alleen Nederland bleek gecharmeerd door de blonde zanger, ook in Japan werd het album uitgebracht en met open armen ontvangen. Een grote tour door Japan en daarna Korea volgde. Het succes van Hamel werd beloond met een gouden plaat.

De opvolger, Nobody’s Tune, bereikt zelfs de platina status. In 2011 kwam zijn album Lohengrin uit. Dit album is onder andere uitgebracht in Japan, Zuid-Korea en Duitsland. Het vijfde en meest recente album, Amaury, verscheen in augustus 2017. Amaury wordt omschreven als zijn meest veelzijdige en persoonlijke plaat tot nu toe. Van sterke popliedjes tot soulful jazz: Wouter Hamel bewijst op elk vlak bij de top te horen. Tijdens shows breidt Hamel zijn gezelschap uit met een liveband. Het collectief is perfect op elkaar ingespeeld, iets wat je niet alleen hoort, maar ook ziet op het podium. Zeker in theaters komt de show van Wouter Hamel perfect tot zijn recht.

Bekijk het Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie