Marthe Hennink

Wouter Hamel

Wouter Hamel’s Nightclub
za 2 apr ’22 20:15 uur
za 2 apr ’22
20:15 uur
  • za 2 apr ’22
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest

Wouter Hamel’s Nightclub is een theaterprogramma waarin het publiek zich in een opwindende nachtclub uit het midden van de vorige eeuw waant, maar met een moderne twist. Hamel en zijn band halen hun inspiratie uit de jazzy pop uit de jaren ‘30 tot ‘50, strooien daar muzikaal een jaren ’70 saus overheen en brengen het met impulsen uit velerlei andere stromingen zelfverzekerd de 21ste eeuw in. 

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Wouter Hamel is eindelijk weer te bewonderen in de Nederlandse theaters. Na succesvolle tours in het Verenigd Koninkrijk, Japan, Zuid-Korea en Europa trekt hij met een flinke dosis energie zijn thuisland door. Met een geheel nieuwe show en liedjes, die tussen pop en jazz in lijken te dansen, verwarmt Wouter Hamel ieders hart.

Creatieve omzwervingen en uitdagingen doen een mens groeien, maar veranderen niet wie je in het diepst van je hart bent. Wouter Hamel weet daar alles van. Een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij terug naar zijn muzikale oerbron. Gelouterd door de ervaring met zijn meer popgeoriënteerde avonturen, is het geluid van Hamel als vanouds. Maar tevens aangescherpt, zoals zijn nieuwe album Boystown (2019) laat horen. 

Wouter Hamel’s Nightclub is een programma waar de speelsheid én kunde van afdruipt. Een speels, virtuoos en meeslepend muziekspektakel, zoals alleen Wouter Hamel dat kan brengen.

Facebook evenement

Wouter Hamel zou in eerste instantie 4 april 2020 in onze Kleine Zaal staan. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus werd dat concert verplaatst naar donderdag 18 maart 2021, vervolgens naar 4 december 2021 en nu is het concert voor de laatste keer verplaatst naar zaterdag 2 april 2022. Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen met praktische info.