Annelie

Lay down & Listen
Ligconcert
wo 17 nov ’21 20:15 uur
wo 17 nov ’21
20:15 uur
  • wo 17 nov ’21
    20:15 uur
    Tweede Foyer
    Geweest

De Rotterdamse pianiste Annelie berust haar spel op subtiliteit en kalmte, zonder aan emotionele kracht en wispelturige spanning in te boeten. Haar neo-klassieke soloalbum After Midnight (2018), met instrumentale nummers op de piano, behaalde ruim 11 miljoen streams op Spotify. Na diverse artiesten ondersteund te hebben, treedt Annelie nu zelf naar de voorgrond. Je hoort alleen het individu, het instrument en de omgeving waarin de muziek tot bloei kwam.

Let op: dit concert vindt plaats in de Tweede Foyer van Muziekgebouw Eindhoven, in plaats van de Kapel bij DomusDela.

De laatste jaren werden Annelie’s zangtalent, kennis en veelzijdigheid onmisbare schakels voor artiesten als Eefje de Visser en Jacqueline Govaert. Haar liefde voor de piano is niet het uitgaanspunt geweest om een album te maken: eerder het meest geschikte instrument om de diepere, mysterieuzere gevoelens te kunnen vertalen. Ze berust haar spel op subtiliteit en kalmte, zonder op emotionele kracht en wispelturige spanning in te boeten.

Facebook event

Theesommelier Björn Cocu van Intelligentia ICE is aanwezig om een bijzondere selectie thee te schenken, zodat je nog even kunt nagenieten.

Tip: Neem je eigen yogamatje mee, soepele kleding en eventueel een dekentje om lekker warm onder te liggen.


LOCATIE

Dit concert vindt plaats in de Tweede Foyer van Muziekgebouw Eindhoven.

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje.