vr 29 nov ’19 20:15 uur

Edwin Evers Band

Geen theatertour maar voetjes van de vloer!
vr 29 nov ’19
20:15 uur
  • vr 29 nov ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Voetjes van de vloer’ is vanavond echt té zwak uitgedrukt! Je zult ontdekken dat je juist die dansmoves in je hebt waarvan je nooit hebt durven dromen. Ook kom je er achter dat je meer hits mee kunt zingen dan goed is voor jouw medemens.

De Edwin Evers Band, met de beste muzikanten van Nederland en natuurlijk Edwin achter de drums en microfoon, brengt een avond vol toppers uit de jaren ‘80, ’90, ’00 en van nu. Geen standaard covers, het zijn juist de eigen creatieve interpretaties van hun grote helden waarbij je volledig uit je dak gaat tijdens dit feest der herkenning.

Let op: Bij dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Deze muzikale vrienden weten al ruim 17 jaar van elk optreden een ongekend feest te maken, waarbij een avond ‘uit je dak gaan, dansen & feest der herkenning’ garant staat! "Het is al weer meer dan 15 jaar geleden dat we als muzikale vrienden besloten een band te vormen. Dat was ter gelegenheid van de presentatie van de CD ‘Evers Staat Op’. Het was die avond te gek om met z’n allen muziek te maken, we zijn nooit meer uit elkaar gegaan. En zo is de Edwin Evers Band geboren.” De band onder leiding van Edwin Evers staat garant voor een onvergetelijk optreden met hits. Of, zoals ze zelf zeggen: “Een show vol eigen interpretaties van de muziek van onze helden."

Bekijk het Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie