za 12 okt ’19 20:15 uur

Maaike Ouboter

Voordat De Tijd Ons Inhaalt
za 12 okt ’19
20:15 uur
  • za 12 okt ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Muzikaal kwetsbaar, persoonlijk en dichtbij; dat omschrijft de twintiger Maaike Ouboter perfect. De singer-songwriter, die de luisteraar meeneemt in haar wereld, wijst op details die je eerder niet zag en laat je opnieuw naar dingen kijken.

Veel indruk maakte ze met haar deelname aan het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Daar zong ze het nummer Dat Ik Je Mis, een liedje geïnspireerd op de dood van haar ouders. Met haar voorstelling Voordat De Tijd Ons Inhaalt komt ze dichter tot haar publiek dan ooit tevoren.

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Maaike Ouboter is terug in het theater. Dit keer alleen, terug naar de kern, terug naar waar ze vandaan komt. Met liedjes en verhalen over loslaten, vasthouden, over hoe alles verandert en jij toch altijd jij blijft, wie dat dan ook mag zijn. Met ontwapenende anekdotes en verhalen, bekende liedjes en nog niet eerder gespeeld materiaal komt Maaike in dit nieuwe theaterconcert als nooit tevoren zo dicht tot haar publiek.

Bekijk het Facebook event

Na het overweldigende succes van Dat Ik Je Mis met ruim 12 miljoen Spotify-streams en 20 miljoen YouTube-views, succesvolle tours en twee prachtige albums blijft Maaike een van de meest interessante Nederlandstalige zangeressen die het theaterpodium meer dan verdient.

Luister aandachtig, geniet ervan, en maak het je eigen. Het is van jou.

Maaike Ouboter
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie