Gwenny Eeckels
za 19 okt ’19 20:15 uur

Belle Perez

Twintigjarig jubileum wordt Fiesta Perez
za 19 okt ’19
20:15 uur
  • za 19 okt ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Belle Perez viert haar twintigjarig jubileum in het Muziekgebouw. De Spaanse zangeres – die officieel als María Isabel Pérez Cerezo door het leven gaat – zet alle zeilen bij tijdens haar eigen Fiesta Perez. Alles wat Spaans-gerelateerd is komt vanavond tot uiting. Belle brengt bloedhete latinvibes en met meedogenloze chilisalsa doorspekte pop ten gehore.

Omdat ze twintig jaar op het podium staat, zijn er in 2019 niet alleen het gloednieuwe feestalbum Fiesta Perez! en de gelijknamige zomertournee, maar trekt de Spaanse schone ook langs de theaters. Daar zal ze tijdens haar verschroeiende shows grasduinen door haar hele oeuvre, van Hello World tot Rumba, en natuurlijk alle hits daar tussenin: Enamorada, El Mundo Bailando, Honeybee… Ook songs van enkele van haar favoriete artiesten – Bruno Mars, George Michael – zal ze op onnavolgbare wijze naar haar hand zetten.

Bekijk het Facebook event

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie