za 7 dec ’19 20:15 uur

Michael Prins

Is This The End Of Us
za 7 dec ’19
20:15 uur
  • za 7 dec ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Michael Prins komt met een spiksplinternieuw album. De singer-songwriter onderscheidt zich vooral door zijn teksten. Die zijn regelmatig schrijnend en doorspekt met ironie. Ze zijn beschouwend en gaan over wanhoop, oprechtheid, macht en onvermijdelijke valse beloftes. Op zijn nieuwe plaat werkt Michael o.a. samen met singer-songrwriter Douwe Bob Posthuma. Het is dit nieuwe werk, aangevuld met uiteraard de bekende liedjes en hitsingles, die Prins ten gehore zal brengen.

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Michael Prins is sinds 2013 een gevestigde naam in de Nederlandse muziek scene en brak door met de hitsingle ‘Close To You’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales’. Zijn tweede en derde studioalbum, respectievelijk ‘A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours’ en ‘It’s Murder, Guilty of Killing Sweet Emotion' stonden garant voor succesvolle singles als ‘Lost In Your Love’, ‘Fear Not’, een duet met Carice van Houten, ‘Lilith’ en ‘Nothing at All’.

Bekijk hier het Facebook event

Michael Prins blijft trouw aan zijn typerende songwriting zoals we van hem zijn gewend, maar steeds in een andere muzikale vorm. Op deze manier weet hij zowel op zijn albums als tijdens zijn voorstellingen te blijven boeien. Een ‘Must See’ voor de liefhebber.

Ik heb hem helaas nog niet live gezien, maar ik vind hem al heel lang de beste singer-songwriter!

Jeangu Macrooy
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie