vr 13 dec ’19 20:15 uur

Night Fever

The Very Best of The Bee Gees
vr 13 dec ’19
20:15 uur
  • vr 13 dec ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Na hun uitverkochte show vorig jaar zijn ze terug! Night Fever brengt met hun show Nights on Broadway tweeëneenhalf uur heerlijke hits van de enige echte Bee Gees. Tijdens een spectaculair optreden wordt niets aan het toeval overgelaten. Deze negenkoppige tribute band brengt het repertoire van de Bee Gees tot in de perfectie tot leven. Niet te missen!

Een show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap uitgebreid met twee extra muzikanten. Grootser, indrukwekkender. De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de ‘One Night Only’ concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa.


Bekijk het Facebook event

De avond explodeert met discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’. De oudere sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’, die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, maakt het geheel compleet. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.


De avond wordt afgesloten met een afterparty in de foyer.


Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Onderdeel van:
Muziek beleef je samen!
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie