ma 23 dec ’19 20:15 uur

3JS

Acoustic Christmas
ma 23 dec ’19
20:15 uur
  • ma 23 dec ’19
    20:15 uur
    Kleine zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Let op: rij- en stoelnummer op de ticket komen te vervallen. Er is vanavond vrije plaatskeuze. 

De 3JS, uit Volendam, komt met een heerlijke kerstshow naar het Muziekgebouw. Met hun akoestische benadering van het kerstrepertoire van lang geleden én van nu weten Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller het kerstgevoel te vangen zoals geen andere band dat kan. Kerstmis kan pas beginnen als je deze show hebt gezien. Kippenvel verzekerd.

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

De kerstshows van de 3JS zijn een begrip in theaterland. Aangevuld met piano, accordeon en basgitaar trekt het Volendamse trio ondertussen al zes jaar lang de gehele maand december door het land.

De 3J’s zijn inmiddels al tien jaar actief in de muziekbranche. Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als De Wereld Draait Door hebben de heren zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen.


Bekijk het Facebook event

Nu dus met een kerstshow!

Onderdeel van:
Muziek beleef je samen!
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie