Peter van Velthoven

Handsome Poets

De show Lieve Schatten kijkt terug op tien jaar indiepop band
vr 24 jan ’20
20:15 uur
  • vr 24 jan ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Indiepop in z’n puurste vorm, de Handsome Poets brengen het ten gehore in hun show Lieve Schatten. De vijf muzikanten ontmoetten elkaar tien jaar gelegen in een boerderij in Gouda. Nu maken ze de balans op tijdens een prachtig concert in het Muziekgebouw waarin eigen liedjes maar ook covers de revue zullen passeren. Een jubileum met een gouden randje.

Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die 'lieve schatten' van tien jaar geleden.


Bekijk het Facebook event


Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie