Peter van Velthoven
vr 24 jan ’20 20:15 uur

Handsome Poets

De show Lieve Schatten kijkt terug op tien jaar indiepop band
vr 24 jan ’20
20:15 uur
  • vr 24 jan ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Met hits als Sky On Fire en Dance (The War Is Over) hebben de Handsome Poets alle grote festivals plat gespeeld. Van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Na tien jaar maken ze de balans op tijdens een prachtig concert in het Muziekgebouw waarin eigen liedjes maar ook covers de revue zullen passeren. Een jubileum met een gouden randje.

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Het is indiepop in z’n puurste vorm. De Handsome Poets brengen het ten gehore in hun show Lieve Schatten. De vijf muzikanten ontmoetten elkaar tien jaar geleden op een boerderij in Gouda. Maar ook na een decennium blijven de blijven de Handsome Poets gewoon die 'lieve schatten' van tien jaar geleden.


Bekijk het Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie