Andreas Terlaak
vr 31 jan ’20 20:15 uur

Fuse

Julia Philippens, (jazz) viool
Adriaan Breunis, altviool
Tobias Nijboer, contrabas
Emma van der Schalie, viool
Mascha van Nieuwkerk, cello
Daniel van Dalen, percussie

vr 31 jan ’20
20:15 uur

Benieuwd hoe zes musici één geheel vormen als ze samenspelen? Dan is een bezoekje aan Fuse, bekend als huisband van muziekprogramma Podium Witteman, een absolute must! De sound vonkt, prikkelt en schuurt. Fuse blaast klassieke muziek nieuw leven in. 

Haar virtuositeit dankt Fuse aan de vele uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in hun repetitiehok. De zes vrienden zijn aanstekelijk op elkaar ingespeeld en live onovertroffen. Fuse speelt muziek van Maurice Ravel en Manuel de Falla tot Miles Davis, Nils Frahm en Simeon Ten Holt.

Vergeet wat je denkt te weten over klassieke muziek, violen en ongemakkelijke concertgewoontes, Fuse neemt je in no-time mee in hun muzikale wereld waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had.

Bekijk het Facebook event

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie