zo 10 nov ’19 14:15 uur - 15:15 uur

Lotte Pen

Pelgrim
zo 10 nov ’19
Vanaf 14:15 uur

Saxofoniste Lotte Pen neemt je mee op een muzikale pelgrimstocht door het Van Abbemuseum. Met een koptelefoon op beleef je een soundscape die tegelijkertijd dromerig, verstild en beweeglijk is. Een massage voor de zintuigen! Beleef het parcours langs de kunstwerken, volg je intuïtie en vergeet de klok… ga mee op een pelgrimstocht die eindigt met een intiem live concert van Pen in het torentje van het museum.

Lotte Pen: “De ongeschreven wetten van mijn jaren op het conservatorium (saxofoon, klassieke richting) heb ik losgelaten en ik heb de afgelopen jaren steeds meer vrijheid gevonden om buiten genres te denken. En, in plaats van de muziek van dode of oude componisten te spelen, ben ik zelf muziek gaan schrijven!”

Bekijk het Facebook event

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie