wo 18 mrt ’20 20:15 uur

Oleta Adams

ENCORE
wo 18 mrt ’20
20:15 uur
  • wo 18 mrt ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw t/m 6 april geannuleerd en is restaurant Meneer Frits gesloten.

We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is.

Alle ticketkopers ontvangen persoonlijk bericht met informatie over de verplaatsing van het concert. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, informeren we u vanzelfsprekend over de afwikkeling van gekochte concertkaarten. Veel dank voor uw geduld en begrip.


Samen met haar band trakteert Oleta Adams haar trouwe Nederlandse fans op een sfeervol nieuw programma, waarin zowel nieuwe nummers als haar bekende hits als Window of Hope, Woman in Chains en Rhythm of Life voorbijkomen. 

Bekijk het Facebook event

Sinds het overweldigende succes van haar debuutalbum Circle of One (1990), en de daarvan afkomstige monsterhit Get Here, heeft Oleta Adams muziekliefhebbers over de hele wereld weten te beroeren. Een prettig weerzien van een grote artieste met inmiddels 4 Grammy nominaties, tweeënhalf miljoen verkochte albums en tours met grootheden als Tears for Fears, Phil Collins en Luther Vandross op haar conduitestaat.


Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie