do 30 apr ’20 20:15 uur

Escalandrum

Piazzolla plays Piazzolla
do 30 apr ’20
20:15 uur

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.


Treed binnen in de wereld van de tango, de wereld van grootheid Astor Piazzolla. Deze keer van jazzdrummer Daniel ‘Pipi’ Piazzolla, de kleinzoon van deze wereldberoemde componist. 

 

Bekijk het Facebook event

Al negentien jaar toert Daniel met zijn groep Escalandrum de wereld rond en speelde hij samen met artiesten als Enrico Rava, Dave Holland, Ute Lemper en John Scofield. Ervaring te over dus, en met de cd Piazzolla Plays Piazzolla heeft hij zich ook gewaagd aan het muzikale erfgoed van zijn grootvader. Het album is een hommage. Een mix van tango en jazz in een gevarieerde muziektaal, en was meteen een internationaal succes: genomineerd voor de Latin Grammy Awards en bekroond met drie Premios Gardel, de Argentijnse Grammy’s. Deze avond vol onweerstaanbare, sensuele muziek van Astor Piazzolla is in goede handen van kleinzoon ‘Pipi’, en mag je zeker niet missen!


Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie