Nicolas Altstaedt

Benefit concert t.b.v. Ocean Clean Up/WNF

 J.S. Bach - cello suites nr. 4, 5 & 6

do 13 jun ’19
20:15 uur
  • do 13 jun ’19
    20:15 uur
    VDMA gebouw | Precious Plastic
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Vorig jaar speelde Nicolas Altstaedt de cello suites van Bach. Helaas brak hij tijdens de laatste suite een snaar, waarna hij het publiek beloofde om dit op een later moment goed te komen maken. 

Hij doet dat nu en op een bijzondere locatie, VDMA | Vestdijk 25-27. Altstaedt wil de opbrengst van dit concert ten goede laten komen aan de strijd tegen plastic afval. Precious Plastic (te vinden in het VDMA gebouw) is daarom de uitgelezen locatie voor dit concert. Concertbezoekers kunnen een donatie doen aan het WNF (Wereld Natuur Fonds), dat samen met verschillende partners projecten ondersteund zoals opruimacties, maar ook het recycelen en vervangen van plastic. WNF vindt het op dit moment het belangrijkst die enorme plasticstroom naar de zee halt toe te roepen.

 

Opvallend feit, zelfs mensen die zelden naar klassieke muziek luisteren, houden vaak heel veel van de cellosuites van Bach. Nicolas Altstaedt leeft met ze, want alleen zó is hij helemaal vrij om tijdens het concert met de noten te doen wat hij wil. Dit wordt een unieke uitvoering!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie