Photo credits: Michiel Spijkers
zo 2 feb ’20 15:00 uur

Sticks (4+)

Hoe klinkt oer?
zo 2 feb ’20
15:00 uur
  • zo 2 feb ’20
    15:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Hoe klinkt oer? In Sticks ontdek je samen met de vier virtuoze slagwerkers van Percossa hoe je kunt praten zonder een woord te zeggen. Hoe je muziek kunt maken zonder muziekinstrumenten en hoe je je oren kunt openen voor geluiden die je nog nooit hoorde, zoals het ritme van vuur, musicerende dieren en spannende klanken uit de natuur. Een percussieconcert vol humor, van vier oer-nette mannen die misschien wel niet zo beschaafd zijn als ze doen voorkomen.

Percossa en Oorkaan maakten eerder de succesvolle producties Tijgers op de Trap (2016) en De Gebroeders Kist, de internationale hit die al bijna 8 jaar over de hele wereld toert. Voor Sticks hebben ze opnieuw de handen ineen geslagen.

Bekijk het Facebook event

OORKAAN
Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doet Oorkaan in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.
 

Onderdeel van:
Kinderconcerten

Regie Jochem Stavenuiter
Percossa: spel en percussie Eric Robillard, Frans Kemna, Freek Koopmans, Janwillem van der Poll
Dramaturgie Marijn van der Jagt
Decor Hester Jolink
Kostuums Johanna Trudzinski
Artistieke leiding Caecilia Thunnissen & Erin Coppens
Muzikaal adviseur René Spierings

‘Japans slagwerk met Afrikaanse ritmes of minimal music, jazz, funk en dance tot één groot ritmefeest.’

Trouw over De Gebroeders Kist

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie