Michiel Spijkers
ma 1 jun ’20 15:00 uur
Pinksteren

Dromenblazers (5+)

met het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet: Tom Wolfs, Jesse Faber, Bart de Kater en Sergio Hamerslag
Mart van Berckel, regie
Vera Selhorst, vormgeving

ma 1 jun ’20
15:00 uur
  • ma 1 jun ’20
    15:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Vier jongens blazen dromen tot leven. Ze laten zich meeslepen door hun fantasie. Vol jeugdige verwondering en soms een tikje overmoedig, spelen ze spelletjes en dagen ze je uit om mee te dromen. Of dagdromen. Of slaapdromen. Of op-je-kop-dromen.

Bekijk het Facebook event

Dromenblazers is een magisch vrolijk klarinetconcert waarin de vier mannen van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet soepel switchen tussen verschillende muziekstijlen. Van Gershwin tot Mahler tot Dvorák en meer. Want in dromen kan alles!


Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet is al zes jaar een veel gezien en geliefd ensemble op de Nederlandse muziekpodia. Samenspel, hun liefde voor de hele klarinetfamilie en vooral het plezier in muziek, kenmerken het kwartet.


OORKAAN

Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doet Oorkaan in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.

Onderdeel van:
Kinderconcerten

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie