Doe mij een liedje speciaal (6+)

Hippe Gasten
zo 22 dec ’19
15:00 uur
  • zo 22 dec ’19
    15:00 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

In deze spiksplinternieuwe show gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag.Wat is een liedje, wat doet een liedje, wat schreeuwt een liedje, wat huilt een liedje?

 

Bekijk het Facebook event

Ken je dat, je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje.Het is speciaal voor jouw geschreven lijkt het wel. Het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren…Muziek maakt dingen los in mensen en het is voor iedereen anders. Tekst en muziek ontstaan niet zomaar. Magische momenten voor schrijvers van liedjes als ze met iets nieuws komen. Hoe werkt dat? 


Met ‘Doe mij een liedje speciaal’ kun je aan het loket een liedje bestellen, speciaal op maat gemaakt. De zoektocht naar het liedje speciaal!


Hippe Gasten wil in deze show de kracht van muziek bespreken, laten voelen en zoals alleen Hippe Gasten dat kan laten beleven. Natuurlijk weer vol rock ‘n’ roll en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.


Spel, band & concept: Jon van der Elsen, Daan Koch, Richard Wallenburg, Björn van den Boom & Maurice Kramer | Regie: Marc Nochem | Artwork: Guus Munster | Foto's: Maaike van Esch
 

De zoektocht naar het liedje speciaal!

 

Onderdeel van:
Kinderconcerten
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie