zo 29 mrt ’20 15:00 uur
Kindermuziekweek

Open je oren (8+)

Dieuwertje Blok & Pynarello
zo 29 mrt ’20
15:00 uur
  • zo 29 mrt ’20
    15:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Wat is het geheim van Pynarello? Wat is het geheim van samen muziek maken? Kom luisteren naar vijf Pynarelli met muziek van Mozart en Brahms. Dieuwertje Blok vraagt de musici het hemd van hun lijf en onthult stap voor stap alle muzikale geheimen.

In 2017 kwam de droom van violiste Lonneke van Straalen tot leven toen zij startte met haar collectief Pynarello. Een rebellenclub van avontuurlijke musici die een wind van vernieuwing laat waaien door de klassieke muziek. In dit concert laten vijf Pynarelli horen en zien hoe fris klassieke muziek kan klinken.

Bekijk het Facebook event 


Pynarello is nog jong, maar maakte direct al veel indruk op publiek en pers met hun vernieuwende aanpak. Grote symfonieën worden uitgevoerd zonder bladmuziek en zonder dirigent. 

Open je Oren! is de ideale concertintroductie voor kinderen vanaf 8 jaar.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie