do 14 mei ’20 12:30 uur
Mozart, Dvorak, Beethoven

Sneak Preview

Storioni Festival

Bart van de Roer, Marc Vossen, Wouter Vossen & diverse festivalmusici

Mozart - pianoconcert nr. 12 in A majeur, KV 414 deel 1
Dvorak - Bagatellen opus 47 deel 4 en 5
Beethoven - Septet opus 20 in Es deel 6

do 14 mei ’20
12:30 uur

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Een muzikaal voorproefje van al het moois dat u tijdens Storioni Festival 2020 te wachten staat. Tijdens dit lunchconcert kunt u genieten van verschillende stukken door het Storioni Trio en hun (inter)nationale muziekvrienden. Laat u verrassen en geniet van deze middag. 

Bekijk het Facebook evenement

Het Sneak Preview concert is onderdeel van het Storioni Festival 2020; kamermuziek op topniveau, dichtbij het publiek en mét het befaamde Storioni Trio. Meeslepend spel met passie gebracht in een informele sfeer, dé formule voor een heerlijk festival.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie