Fotograaf: Caroll Friedman
do 14 nov ’19 20:15 uur

Bobby McFerrin

Spirityouall

Bobby McFerrin
Gil Goldstein (keyboards/accordion)
Jeff Carney (bass)   
David Mansfield (guitars/pedal steel/violin)

do 14 nov ’19
20:15 uur
  • do 14 nov ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Voor sommige mensen zal Bobby McFerrin altijd de man zijn die Don’t Worry, Be Happy zong. Die man is hij ook. McFerrin schreef en zong de wereldwijde nummer 1-hit meer dan twintig jaar geleden. Maar hij is meer dan dat. Hij overtreedt al decennia lang alle regels. 

De 10-voudige Grammy-winnaar vervaagt het onderscheid tussen popmuziek en beeldende kunst. Zijn muzikale pallet bestaat uit alle muziekstijlen die hij ooit heeft gehoord. Jazz, pop, R&B, klassiek, en wereldmuziek worden allemaal door hem samengevoegd, soms zelfs hoorbaar binnen één nummer. Met zijn meest recente album, Spirityouall, gaat Bobby een andere richting in: bluesy en feelgood. De rebel van de muziekindustrie staat bekend om zijn bijzondere samenwerkingen met muzikanten zoals Yo-Yo Ma, Chick Corea, het Vienna Philharmonic en zijn improvisatie koor Voicestra, maar laten we zijn legendarische zangvoorstellingen zeker niet vergeten.

Bekijk het Facebook evenement

Bekend van zijn wereldwijde hit Don't Worry, Be Happy.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie