vr 27 sep ’19 20:15 uur

Eindhoven 75 jaar vrij - Een muzikale terugblik

Fanfareorkest Wilhelmina Eindhoven
vr 27 sep ’19
20:15 uur
  • vr 27 sep ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

In 2019 is het 75 jaar geleden dat Eindhoven werd bevrijd. Dat willen wij als Fanfareorkest Wilhelmina Eindhoven samen met u vieren.

U kunt genieten van een schitterend spectakel met dans, toneel, door de Eindhovense Studenten Toneelvereniging “Doppio” en ondersteund met filmbeelden, waarin oude tijden herleven. Vocalisten Laura ter Horst en Richard Spijkers laten Glenn Miller, Vera Lynn en The Andrew sisters weer stralen. Dit alles muzikaal ondersteund door het enige fanfareorkest van onze stad Eindhoven!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Met muziek van Vera Lynn, Glenn Miller en The Andrew Sisters.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie