zo 1 sep ’19 12:00 uur - 17:00 uur

Open dag

Neem een kijkje in het Muziekgebouw
zo 1 sep ’19
12:00 uur - 17:00 uur
  • zo 1 sep ’19
    12:00 uur - 17:00 uur
    Muziekgebouw Eindhoven
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Maak kennis met de diversiteit van Muziekgebouw Eindhoven tijdens onze open dag. Het nieuwe culturele seizoen wordt deze middag gepresenteerd met rondleidingen in het gebouw en gratis optredens.

Ontdek tijdens de open dag alle geheimen van Muziekgebouw Eindhoven. Doe de rondleidingen, maar vergeet ook zeker niet te genieten van de prachtige muziek die er te horen is. Bijvoorbeeld van Sabrina Starke, Jeangu Macrooy, maar ook Sarenville, Mister T-bone, Brassband Aeris en een ensemble van philharmonie zuidnederland zullen acte de présence geven tijdens deze veelzijdige open dag. Ook aan de kleinsten is gedacht met het Pannenkoekconcert. Bij restaurant Meneer Frits kun je genieten van de mooiste zomerse vibes onder de noemer Lazy Sundays
 

Meld je hier aan voor het Facebook-event

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie