vr 6 sep ’19 19:00 uur

Casual Classics XL 2019

met Dominic Seldis & Maria Milstein
vr 6 sep ’19
19:00 uur
  • vr 6 sep ’19
    19:00 uur
    Zalen en foyers
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Casual Classics XL is een mini-festival waarbij klassieke muziek te horen en te zien is in alle zalen en foyers. De perfecte avond om met je biertje in de hand rond te struinen en op een laagdrempelige manier een avond klassiek uit te proberen. Het eerste festivalonderdeel begint om 19:30 uur, maar de deuren zijn al vanaf 19:00 uur open. 

Tijdens Casual Classics XL brengt Muziekgebouw Eindhoven in samenwerking met philharmonie zuidnederland een programma vol bekende klassieke muziek. Je gaat luisteren en kijken naar een paar echte toppers uit de klassieke hitlijst! Gastheer van de avond is Hollands enige echte knuffel-Brit Dominic Seldis. Je kent hem van het tv-pogramma Maestro, waarin BN-ers in een paar weken tijd tot een klassieke topdirigent worden opgekweekt. Stervioliste Maria Milstein is de solist en zal onder andere het romantische vioolconcert van Mendelssohn ten gehore brengen.

Het Portugese Maat Saxophone Quartet komt swingend toeteren en voor een spoedcursus klassieke muziek is Bart de Graaf je man. In 25 minuten tijd tovert hij je om tot expert in dit veelzijdige genre. En je gaat gegarandeerd zeggen “Oh, is dat dáár van?”, dus een kenner ben je sowieso. Kom lachen met Dominic, een drankje doen en genieten van de muziek. Haal je hart op bij het jaarlijkse Casual Classics XL! 

 

 


In de Kleine Zaal is het aantal zitplaatsen beperkt, daarom wordt het programma-onderdeel herhaald.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie