za 30 nov ’19 20:15 uur

Vir Das

The Loved Tour
za 30 nov ’19
20:15 uur
  • za 30 nov ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Als de grootste stand-up comedian en als Bollywoodster van India heeft Vir Das de oversteek gemaakt om een wereldwijde komediesensatie te worden. Hij vult hierbij de internationale leegte in van een authentiek Indiaas perspectief en is door Variety magazine opgenomen in de lijst “Top 10 Comic To Watch”. Vir was de eerste komiek uit India met een stand-up special op Netflix, wat resulteerde in een multi-deal met het netwerk. Zijn meest recente werk is zijn rol in de ABC spy-dramedy Whiskey Cavalier samen met tegenspelers Scott Foley en Lauren Cohen. Op dit moment is Vir Das bezig met het filmen van een ongescripte serie voor Amazon.

Via verschillende films klom Vir omhoog in de elite van Bollywood en werd hij de Ben Stiller en Adam Sandler van India: een toonaangevende man met ondoordringbaar komisch talent. Met zijn verschillende tournees, waaronder The History of Comedy en Battle of the Sexes, heeft hij meer dan een half miljoen kaarten verkocht als stand-up en werd hij de grootste Engelstalige komiek van India. Hij heeft zich bevestigd als een van de top stand-ups, acteurs, schrijvers, muzikanten en festival producers van India en maakt nu een wereldwijde impact. Zijn eerste Netflix Original stand-up special Abroad Understanding debuteerde in 2017 en werd door critici geprezen.

Bekijk het Facebook event

Onlangs sloot hij een wereldwijde stand-up tournee af die twintig landen in zes continenten omvatte, waaronder uitverkochte shows in Australië en in het prestigieuze Soho Theatre in Londen. Hij was ook te zien op het Edinburgh Fringe Festival, het Montreal Just For Laughs comedyfestival en heeft meerdere televisieoptredens gemaakt bij Conan O’Brien.

Vir Das - The Loved Tour
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie