Richard Marx

A solo acoustic evening with
di 27 sep ’22 20:15 uur
di 27 sep ’22
20:15 uur
  • di 27 sep ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal
    Geweest

De bijna drie decennia lange carrière van Richard Marx kent ontelbare hoogtepunten. De in Chicago geboren performer, songwriter en producer heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. Wie kent zijn bekende hit Right Here Waiting nou niet?

Zijn gelijknamige debuutalbum uit 1987 stond meteen op nummer 8 en bracht vier Top 5 Singles op, waaronder Hold On The Nights en Don’t Mean Nothing, die hem een Grammy nominatie voor Best Male Rock Vocal Performance opleverde. Het album Repeat Offender uit 1989 was nog succesvoller: het werd nummer 1 en kreeg een vierdubbele platina status met de twee bekende singles Satisfied en Right Here Waiting.

Maar deze hoogtepunten stopte hem niet. Hij lanceerde een tweede carrière als songwriter en producer voor onder andere Josh Groban, NSYNC, Jennifer Nettles, Sara Bareilles en Vince Gill. In 2004 won hij een Grammy voor Song Of The Year voor het nummer Dance With My Father van Luther Vandross. 

Facebook event

 

Support act: Marnix Emanuel

"Tijdloze popmuziek voor iedereen", zo omschrijft zanger, songwriter en producer Marnix Emanuel zijn sound. Marnix is het soort artiest die dag en nacht leeft voor zijn muziek en slaapt in de studio. Zijn debuutsingle 'Right Through Me' kwam uit in 2019. Vandaag de dag heeft 'Right Through Me' bijna 12 miljoen streams Spotify en ook een officiële GOLD status in Nederland. Sindsdien zijn er vele mooie releases van Marnix gevolgd, waaronder het nummer 'You Are Amazing', die op dit moment te horen is in een Nederlandse tv-commercial. Op 27 september staat Marnix in het voorprogramma van Richard Marx.


VERPLAATST

Richard Marx zou in eerste instantie 8 april 2020 in de Kleine Zaal staan. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is dat concert verplaatst naar 17 januari 2021, toen naar 10 september 2021 (plus naar onze Grote Zaal!) en uiteindelijk naar dinsdag 27 september 2022 (Grote Zaal). Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen met praktische info.