zo 22 sep ’19 11:00 uur

Pannenkoekconcert: Aadje Piraatje & zijn grote vrienden

met Ton Meijer
zo 22 sep ’19
11:00 uur
  • zo 22 sep ’19
    11:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De voorstellingen over Aadje Piraatje zijn gebaseerd op de boeken van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. Acteur Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. De kinderen zijn een levend onderdeel van de voorstelling. Niets hoeft, veel mag.

Aadje piraatje en zijn grote vrienden is een bundeling van de drie leukste en vrolijkste vriendschapsverhaaltjes uit de serie over de stoere piraat en zijn piratenvrienden. Als iemand goede vrienden heeft, dan is het Aadje Piraatje wel. Al rondvarend op hun piratenschip zijn hij en de andere piraten behoorlijk op elkaar aangewezen. Dat kan best spannend zijn met van die woestelingen, maar gelukkig maken Aadjes piratenvrienden meestal overal een feestje van!


Pannenkoeken vanaf 10:00 uur en aanvang optreden vanaf 11:00 uur. Entree: € 2,50.


Pannenkoekconcerten
Elke maand is er in de Stadsfoyer van het Muziekgebouw een speciaal concert voor de allerkleinsten. Mét voor iedereen een pannenkoek! Presentator Nol Havens, bekend van VOF De Kunst, zorgt ervoor dat alle ukkies zich thuis voelen en samen zingen we het Pannenkoekenlied.

Aadje Piraatje & zijn grote vrienden

Onderdeel van:
Kinderconcerten

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie