wo 16 okt ’19 11:00 uur

Pannenkoekconcert: VaarWel

met Malou van Sluis
wo 16 okt ’19
11:00 uur
  • wo 16 okt ’19
    11:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De beeldende muziektheatervoorstelling VaarWel is geïnspireerd op het prentenboek De Kleine Walvis van Benji Davies. Een muzikaal avontuur over een zee van dromen. Voor iedereen die zich weleens alleen voelt. Een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen.

Een groot, leeg strand. Een oceaan die golft en klotst. De wind waait de mensenstemmen weg. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest. We springen samen in het diepe, verruilen het strand voor het blauwe land. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weer moet gaan. Vaarwel!

Malou van Sluis maakt intieme, eigenzinnige, beeldende en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de spelers zit. Eerder maakte Malou de voorstelling We hebben er een geitje bij (2+) (naar het gelijknamige prentenboek), In de Verte (2+) i.s.m. Judith Sleddens en VaarWel (2+) met muzikant Maarten Zaagman. In de Verte (2016) en VaarWel (2018) stonden op het Theaterfestival TFJong en tourden beide in binnen en buitenland.

Bekijk het Facebook event

Pannenkoeken vanaf 10:00 uur en aanvang optreden vanaf 11:00 uur. Entree: € 2,50.

Pannenkoekconcerten
Elke maand is er in de Stadsfoyer van het Muziekgebouw een speciaal concert voor de allerkleinsten. Mét voor iedereen een pannenkoek! Presentator Nol Havens, bekend van VOF De Kunst, zorgt ervoor dat alle ukkies zich thuis voelen en samen zingen we het Pannenkoekenlied.

 Een onverwachte ontmoeting in de oceaan!

Onderdeel van:
Kinderconcerten

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie