Photo credits: Daniel Boud
ma 27 jan ’20 20:15 uur

Conversations with Nick Cave

An Evening of Talk and Music
ma 27 jan ’20
20:15 uur
  • ma 27 jan ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Alle tickets (maximaal 4 tickets per ticketkoper) voor ‘Conversations with Nick Cave’ worden op verzoek van de artiest op naam verkocht en zijn dus niet overdraagbaar. Zonder geldig ID met overeenkomende naam op het (e-)ticket óf de naam die bij het scannen wordt weergegeven, wordt geen toegang verstrekt bij dit concert. Heb je ook een ticket voor iemand anders gekocht, zorg dan dat jullie de avond van het concert samen naar binnen komen. Als je niet meer aanwezig kunt zijn bij het evenement, kun je tot 48 uur voor de voorstelling je tickets retourneren via ons Ticketbureau.

Na uitverkochte zalen in Australië en Nieuw-Zeeland, en met een uitverkochte tournee door Noord-Amerika voor de boeg, zal Cave in januari 2020 terugkeren naar Europa. Tijdens deze reeks van muziek- en open discussie-evenementen beantwoordt hij vragen die het publiek rechtstreeks mag stellen en zal hij een aantal van zijn meest geliefde songs op piano uitvoeren.

Omschreven door Cave als "an exercise in connectivity” is geen enkel onderwerp heilig en wordt het publiek juist aangemoedigd om gedurfd, uitdagend, confronterend en niet bang te zijn.

De relatie tussen Cave en zijn publiek is altijd open en intens geweest maar heeft zich verder verdiept tijdens zijn recente shows met The Bad Seeds. Dit vormt de inspiratie voor deze onconventionele en unieke avonden. Een Q&A die ongefilterd, zonder script en ongecontroleerd is.

"I thought that a direct conversation with the audience might be valuable - in the recent live shows we have all shown a kind of willingness to open up.” Nick Cave

Nick Cave staat met 2 noteringen in de Top 2000 van 2019. Welke noteringen dat zijn? Ontdek het op de pagina 'Top 2000 in Muziekgebouw'.


Bekijk hier het event op Facebook

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie