Fotograaf: Nicola Delome
za 21 dec ’19 20:15 uur

Gaspar Claus & Casper Clausen

Felt
za 21 dec ’19
20:15 uur
  • za 21 dec ’19
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Claus & Clausen, het eerste album van de Franse cellist extraordinair Gaspar Claus en de charismatische Deense zanger Casper Clausen (Efterklang en Liima) werd gemaakt na een bijzondere ontmoeting in 2016. Een gezamenlijke vriend, regisseur Vincent Moon, bracht de twee tezamen. Behalve dat ze hun namen (bijna) delen, delen ze een liefde voor sfeervolle, hypnotiserende sounds; ergens in het tussengebied van pop en klassiek.

De twee vlogen naar Lissabon en sloten zich op voor een gezamenlijke werksessie. Tijdens deze sessie werd hun unieke spontane muzikale uitwisseling opgenomen: de start van het materiaal voor een betoverend album. Dit bijzondere materiaal vormt de basis voor hun live optredens waarin de heren ook altijd veel ruimte houden voor improvisatie. Verwacht een trance-achtig, meeslepend en intiem optreden.

Bekijk het Facebook evenement

Onderdeel van:
Felt

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie