wo 8 jan ’20 20:15 uur

Metallica in Symphony

Scream Inc. & Orion Orchestra
wo 8 jan ’20
20:15 uur
  • wo 8 jan ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Metallica’s beroemde samenwerking met symfonisch orkest is 20 jaar na de release live in Nederland te horen. De populaire Oekraïense rockband Scream Inc. zal met compleet symfonisch orkest in ons land neerstrijken voor een exclusieve concertreeks. In januari beklimmen ze de bühne van een vijftal zalen om een eerbetoon van topkwaliteit neer te zetten aan de wereldberoemde rockband Metallica en het legendarische livealbum ‘S&M’.

Het is precies twintig jaar geleden dat het album ‘S&M’ door Metallica werd opgenomen samen met het San Francisco Symphony Orchestra. Het succes was overweldigend. Als officiële Metallica coverband produceert Scream Inc. een complete show rondom de setlist van ‘S&M’ om dit onvergetelijke muziekstuk nogmaals live te kunnen beleven. Met honderden uitverkochte zalen in 15 landen en vijf miljoen views op Youtube als bewijsstuk, zorgt hun live interpretatie van het repertoire van James Hetfield en consorten gegarandeerd voor een onvergetelijke avond voor hardrock en metal liefhebbers. Dankzij de prachtige arrangementen van het orkest, de overtuigende podiumpresentatie, krachtige sound en de rauwe baritonstem van de zanger komt de show Metallica in Symphony volledig tot zijn recht op de grote podia. Dit is de enige band ter wereld die de setlist van ‘S&M’ met een orkest speelt en komt nu voor het eerst naar Nederland.

Verwacht een avondvullende show vol symfonische versies van Metallica klassiekers, aangevuld met enkele andere grote hits van Metallica.

Metallica staat met maar liefst 11 noteringen in de Top 2000 van 2019. Welke noteringen dat zijn? Ontdek het op de pagina 'Top 2000 in Muziekgebouw'. 

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Eerbetoon aan het livealbum 'S&M' van Metallica

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie