do 24 okt ’19 12:30 uur

Lunchpauzeconcert

Fontys Compositieklas

Heather Pinkham - World Music

Haroun Iqbal - Content(ion)

Amin Ebrahimi - Three Short Stories From the Dead to the Living

Bruno Culotti - Para El Zambo

do 24 okt ’19
12:30 uur
  • do 24 okt ’19
    12:30 uur
    Kleine zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Kaarten voor de lunchpauzeconcerten kosten €3,- en kunt u kopen bij de garderobe op de dag van het concert. (bovenstaande zin m.b.t. servicekosten en keuzeabonnement is bij de Lunchpauzeconcerten niet van toepassing!)

Gedreven door een gezamenlijke passie voor kamermuziek hebben de vier ent-housiaste musici van het Stem Quartet zich verenigd om het repertoire voor saxofoonkwartet te verkennen. Het war-me geluid van het kwartet komt voort uit de Iberische wortels van de groepsleden. Omdat ze alle verschillende kanten van de saxofoon willen ontdekken, speelt het kwartet zowel originele muziek die spe-ciaal voor saxofoonkwartet is geschreven, als  transcripties van andere samenstel-lingen, zoals bijvoorbeeld strijkkwartet-ten.

 

Het Arthema Quartet is een interna-tionaal ensemble bestaande uit jonge ambitieuze musici. De spelers komen uit Spanje, Portugal, Noorwegen en Ne-derland. Hoewel het pas kort bestaat, speelde het kwartet al in zalen als het Concertgebouw te Amsterdam en Mu-ziekgebouw Eindhoven. In mei 2018 won het Arthema kwartet de publieksprijs in de Fontys Willem Twee Chamber Music Contest.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie