do 7 nov ’19 12:30 uur

Lunchpauzeconcert

Openbare repetitie philharmonie zuidnederland
Stefan Blunier, dirigent


Delen uit Smetana - Ma Vlast

do 7 nov ’19
12:30 uur
  • do 7 nov ’19
    12:30 uur
    Kleine zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Kaarten voor de lunchpauzeconcerten kosten €3,- en kunt u kopen bij de garderobe op de dag van het concert. (bovenstaande zin m.b.t. servicekosten en keuzeabonnement is bij de Lunchpauzeconcerten niet van toepassing!)

Over philharmonie zuidnederland

De philharmonie zuidnederland is gevestigd in Eindhoven en Maastricht. Het is een ambitieus en flexibel symfonieorkest dat geroemd wordt voor de kwaliteit, het hechte samenspel en enthousiasme. Het orkest staat onder de artistieke en zakelijke leiding van Stefan Rosu. De bevlogen orkestleden leveren  maatwerk op het hoogste artistieke niveau onder het gedreven leiderschap van chef-dirigent Dmitri Liss. In seizoen 1819 staat het gezelschap vol zelfvertrouwen als een van de culturele parels midden in de Zuid-Nederlandse samenleving. Het orkest voert de volledige en gevarieerde symfonische muziekliteratuur uit en maakt zich sterk voor innovatie met avontuurlijke cross-over programma’s zoals i-Classics en door de verbinding met het bedrijfsleven tijdens Leading the South. Daarbij is philharmonie zuidnederland het symfonisch laboratorium van het Maastricht Centre for the Innovation of Classical Music (MCICM). Educatie vormt een wezenlijk onderdeel van het orkest. Kinderen van alle leeftijdsgroepen ervaren van dichtbij de kracht en magie van live muziek.

 

Openbare repetitie

Het proces van repeteren dat voorafgaand aan een concert plaatsvindt is iets waar het publiek doorgaans geen zicht op heeft. De philharmonie zuidnederland stelt daarom enkele malen per seizoen een repetitie open voor het publiek. We verzoeken u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn zodat de dirigent en het orkest zo min mogelijk gestoord worden. Omdat de dirigent beslist waaraan gerepeteerd wordt, kan dit soms op het laatste moment wijzigen.

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie