zo 15 dec ’19 15:00 uur

Een ander Kerstconcert

Irene Koning en Arjo de Vries
zo 15 dec ’19
15:00 uur
  • zo 15 dec ’19
    15:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Niet iedereen ziet uit naar Kerst. Velen voelen juist in deze tijd het gemis van een dierbare. Voor hen en voor iedereen die toe is aan een uur van ‘schoonheid en troost’ is dit concert bedoeld.

Musici Irene Koning (zang) en Arjo de Vries (vleugel) hebben met liederen, gedichten, persoonlijke teksten en pianomuziek een intiem en persoonlijk programma samengesteld rond het thema ‘verlies en nabestaan’.

Het programma is ontstaan na het verlies van hun zoon Misha, ruim 4 jaar geleden. In de muziek vonden en vinden zij houvast en troost en die ervaring willen zij graag met het publiek delen.

Zij brengen muziek ten gehore van onder anderen Gabriel Fauré, Robert Schumann, Richard Strauss, Gustav Mahler, Johannes Brahms en Fréderic Chopin. Het concert is tevens de presentatie van hun nieuwe cd: Sporen van leven – over troost en verbondenheid.

U betaalt uw drankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs om zo de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken. Het concert heeft geen pauze. U kunt daarom na afloop van het concert uw drankje bestellen aan de bar.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie