zo 8 mrt ’20 14:30 uur

Archipel Muziekconcours 2020

zo 8 mrt ’20
14:30 uur

Stichting Vrienden van Archipel organiseert in 2020 voor de zevende keer het Archipel Muziekconcours. De zorggroep Archipel vindt het belangrijk om het Muziekconcours te realiseren omdat muziek een taal is tussen mensen, die je gemakkelijk verstaat. Muziek biedt de mogelijkheid tot contact leggen, muziek spreekt iedereen aan op zijn eigen manier.

Nadat de voorrondes en halve finales in de locaties van Archipel zijn georganiseerd, vindt op 8 maart 2020 de finale plaats op het podium van de grote zaal van het Muziekgebouw Eindhoven. We zien die middag zes finalisten die de strijd aangaan. Een vakjury bepaalt op de finaledag naar wie welke prijs gaat.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie