ma 10 feb ’20 20:15 uur

Het Nederlands Studenten Orkest met Wagner en de Sacre

Nederlands Studenten Orkest
Manoj Kamps (dirigent)
Katharine Dain (sopraan)
ma 10 feb ’20
20:15 uur
  • ma 10 feb ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het Nederlands Studenten Orkest verrast met een veelzijdig programma! Het orkest verklaart het publiek de liefde met 'Vorspiel' & 'Liebestod' uit Wagner’s opera Tristan und Isolde, een van de meest invloedrijke werken uit de 19 e eeuw.

Na de pauze klinkt een revolutionair meesterwerk uit de 20e eeuw, Le Sacre du Printemps van Igor Stravinksy. Waar de onvoorspelbare, ritmische muziek en de woeste balletscènes in 1913 nog een schokgolf van afschuw door het Parijse publiek joegen, zorgt de Sacre vandaag voor een onvergetelijke muzikale ervaring – zowel op het podium als in de zaal! Temidden van Stravinksy en Wagner heeft de jonge componist Rick van Veldhuizen unde imber et ignes, een werk speciaal voor het Nederlands Studenten Orkest gecomponeerd.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie