Ray Tarantino
wo 25 mrt ’20 20:15 uur

Ludovico Einaudi

Ludovico Einaudi - piano
Redi Hasa - cello
Federico Mecozzi - viool, altviool

wo 25 mrt ’20
20:15 uur
  • wo 25 mrt ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd omtrent het coronavirus zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is.

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Alle tickets (maximaal 4 tickets per ticketkoper) voor Ludovico Einaudi worden op verzoek van de artiest op naam verkocht en zijn dus niet overdraagbaar. Zonder geldig ID met overeenkomende naam op het (e-)ticket óf de naam die bij het scannen wordt weergegeven, wordt geen toegang verstrekt bij dit concert. Heb je ook een ticket voor iemand anders gekocht, zorg dan dat jullie de avond van het concert samen naar binnen komen. Als je niet meer aanwezig kunt zijn bij het evenement, kun je tot 48 uur voor de voorstelling je tickets retourneren via ons Ticketbureau.

Ludovico Einaudi heeft geen introductie nodig. De in 1955 geboren Turijner is een fenomenale pianist en componist. Zijn muziek valt te omschrijven als modern klassiek, minimalistisch en elektronisch. Behalve zijn klassieke muziek componeert hij veel filmmuziek, zoals de internationaal bekroonde film Intouchables.

Bekijk het Facebook evenement

Dit jaar wijdt de Italiaanse pianist en componist maar liefst zeven albums aan wandelen. Bij elk album ligt de focus op verschillende hoofdthema's, die in verschillende vormen terugkomen: zeven variaties volgens dezelfde denkbeeldige route. Of dezelfde route, die in zeven verschillende momenten wordt herdacht. In maart bracht hij het eerste deel uit, Sevan Days Walking: Day One. Het laatste deel werd afgelopen september uitgebracht.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie