di 10 mrt ’20 20:15 uur

Old Music: Masters of Anatolian Classics

Met Erkan Oğur, Derya Türkan en Coşkun Karademir
di 10 mrt ’20
20:15 uur
  • di 10 mrt ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Steeds weer ontdek je een authentiek, nieuw geluid én een nieuw verhaal, wanneer je terugluistert naar Bağlama, Kopuz en Anatolische vocale muziek. Old Music: Masters of Anatolian Classics presenteert drie grote namen die worden beschouwd als dé trots van de Turks etnische muziek.

Bekijk het Facebook evenement

Erkan Oğur
 heeft een eigen signatuur voor elk Anatolisch stuk dat hij heeft gecreëerd en opgevoerd met zijn stem en fretloze gitaar.

Derya Türkan is een gerespecteerde muzikant die steeds op een bijzondere wijze een muzikale interpretatie uitdrukt met het bespelen van de Istanbul Kamancha.

Muzikale regisseur, Coşkun Karademir, bracht de Anatolische en Soefi muziek naar het centrum van de internationale wereldmuziek met zijn onconventionele samenwerkingen en projecten.

Sluit de winter af met familie en vrienden met deze meesters en bestel nu vast je kaarten!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie