zo 31 mei ’20 20:15 uur

Nick Mason's Saucerful Of Secrets

Playing the early years of Pink Floyd
zo 31 mei ’20
20:15 uur
  • zo 31 mei ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Pink Floyd drummer Nick Mason komt met Saucerful Of Secrets naar Eindhoven voor een avond die geheel in het teken staat van de oude parels van Pink Floyd. We gaan terug naar albums als The Piper At The Gates Of Dawn, A Saucerful Of Secrets en reizen mee tot aan Obscured By Clouds.

Mason is met zijn Saucerful Of Secrets weer onderdeel van een heuse supergroep. De band bestaat uit Guy Pratt (Pink Floyd), Gary Kemp (Spandau Ballet), Lee Harris (The Blockheads) en Dom Beken (Transit Kings). Dit wordt een hete nacht vol psychedelica en onvervalst jeugdsentiment.

Let op: bij dit concert worden rijen A en B toegevoegd. Wil je vooraan zitten, boek dan rij A.

Nick Mason's Saucerful Of Secrets speelden hun eerste optredens tijdens vier intieme en veelgeprezen live shows op de Londense Dingwalls (20 mei 2018) en The Half Moon in Putney (21, 23 en 24 mei 2018). Dit waren Mason's eerste live muzikale uitstapjes sinds Pink Floyd's Division Bell Tour in 1994. En de show op Dingwalls was zijn eerste sinds Pink Floyd's Live 8 concert in Londen in 2005.

De band ging verder naar uitverkochte theaters over de hele wereld, waaronder drie avonden in het Londense Roundhouse waar Pink Floyd een aantal van hun meest bewonderingswaardige vroege shows in de jaren zestig speelde.

Pink Floyd staat met maar liefst 13 noteringen in de Top 2000 van 2019. Welke noteringen dat zijn? Ontdek het op de pagina 'Top 2000 in Muziekgebouw'. 

Bekijk het Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie