za 25 jan ’20 16:00 uur

Michael Varekamp & The Legends: Swingin' In New Orleans

Blue Note Club Sessions
za 25 jan ’20
16:00 uur
  • za 25 jan ’20
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Na eerbetonen aan Miles Davis en Louis Armstrong brengen The Legends nu een spetterende feel good show die de Stadsfoyer zal omtoveren tot een bruisend feest in het hart van jazzstad New Orleans waar het leven uitbundig gevierd en geleefd wordt. Michael Varekamp speelt al dertig jaar wereldwijd op jazzfestivals, concertzalen en jazzclubs. Hij ontving de Kobe Award in Japan, trad op in Jazz at Lincoln Center en werkte o.a. met Branford Marsalis en Sonny Fortune. Op en top beleving met deze graag geziene gasten van Blue Note ClubSessions!

Bekijk het Facebook event

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie