za 8 feb ’20 16:00 uur

WonderYears!

Blue Note Club Sessions
za 8 feb ’20
16:00 uur
  • za 8 feb ’20
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities werden hits en u kent ze allemaal. Stevie's mix van grooves en aanstekelijke melodieën gecombineerd met jazz invloeden is niet alleen geschikt om op te dansen; veel stukken blijken ook een perfecte uitnodiging te zijn voor jazz improvisaties. Kersverse Boy Edgar -winnaar Jasper Blom, Sean Fasciani en Felix Schlarmann (Bruut) spelen in een jazzbezetting met sax, bas en drums composities van Stevie Wonder en brengen voor Blue Note ClubSessions een ode aan een van de meest creatieve songwriters van onze tijd.

Bekijk het Facebook event

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie