za 15 feb ’20 16:00 uur

Alexander van Popta Quartet

Blue Note Club Sessions
za 15 feb ’20
16:00 uur
  • za 15 feb ’20
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Toetsenist Alexander van Popta presenteert bij Blue Note ClubSessions zijn gloednieuwe kwartet ALEXANDER. Van Popta betrad de jazz/hiphopscene in Rotterdam ooit als eerste met Re:Freshed Orchestra en speelt een belangrijke rol in de muziek van onder andere trompettist Teus Nobel, gitarist Reinier Baas, zangeressen Ntjam Rosie en Shirma Rouse en de band KOFFIE. Met zijn nieuwe kwartet keert hij terug naar zijn eerste liefde, de piano. Verwacht eigen composities van het nieuwe album Methods To Madness.

Bekijk het Facebook event

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie