za 29 feb ’20 16:00 uur

KAPOK

Blue Note Club Sessions
za 29 feb ’20
16:00 uur
  • za 29 feb ’20
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Kapok is een van de meest opvallende bands in de huidige Nederlandse muziekscene. De band staat bekend om hun ritmische vuurwerk en aanstekelijke interactie en om de knetterende energie van hun live shows. Er is geen bas, Remco Menting klinkt op een zelf ontworpen drumkit als geen enkele andere drummer en Timon Koomen roept op zijn gitaar rijke klankwerelden tot leven. Als een van de weinige jazzhoornisten ter wereld zingt, scheurt en funkt Morris Kliphuis op zijn instrument alsof het gemaakt is voor de jazz. Op het podium gaat Kapok elke keer weer met de muziek aan de haal wat ervoor zorgt dat geen twee concerten hetzelfde zijn. Avontuur gegarandeerd voor deze set bij Blue Note ClubSessions.
 

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie