za 7 mrt ’20 16:00 uur

Private Time Machine

Blue Note Club Sessions
za 7 mrt ’20
16:00 uur
  • za 7 mrt ’20
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Private Time Machine is de small big band van de Tilburgse contrabassist Eric van der Westen. Hij maakt er zijn eigen muzikale tijdreizen mee. De muziek is geworteld in de belangrijkste stromingen van de jaren ’70. Mix Sly & The Family Stone met Led Zeppelin, voeg de ijzersterke live slam poëzie van Jimmy Rage toe, zet er Mingus-achtige blazersarrangementen bij en je hebt een idee van wat de muziek inhoudt. Het album One (2019) werd in de pers met superlatieven overladen maar deze band van doorgewinterde jazz cracks moet je vooral live ervaren.

Bekijk het Facebook event

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie