za 9 mei ’20 16:00 uur

Jasper van ‘t Hof BBE Trio

Blue Note Club Sessions
za 9 mei ’20
16:00 uur

De gezaghebbende Buma Boy Edgar Prijs 2018 ging naar Jasper van 't Hof. En terecht: Jasper is een icoon in de nationale en internationale jazz die nimmer aan urgentie verloor. Met zijn akoestisch-electronische BBE trio komt hij nu voor het eerst naar Blue Note ClubSessions. Samen met Stefan Lievestro (bas) en Jamie Peet (drums) slaat hij in dit trio een brug van heden naar verleden want de toegevoegde soundbanks en computer effects vormen een herbeleving van de legendarische sound van eind 60/begin 70-tiger jaren.

Bekijk het Facebook event

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie