Jet Set Jazz
za 16 mei ’20 16:00 uur

Matt Dusk

Blue Note Club Sessions
za 16 mei ’20
16:00 uur

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Matt Dusk is één van Canada’s meest geliefde zangers. Net als artiesten als Michael Bublé en Jamie Cullum brengt hij een vleugje Frank Sinatra in de popmuziek en daarmee behaalde hij in zijn thuisland 4 gouden albums, 2 platina albums en 3 nummer 1 hits. In Nederland kennen we hem voornamelijk van zijn album Two Shots en de hitsingle Two Shots Of Happy, One Shot Of Sad.

Matt is nu terug met de nieuwe single Let’s Hop On A Plane dat is opgenomen met een 54- koppig orkest. Het is de eerste single van het album JetSetJazz dat in Canada de gouden status al bereikt heeft! Swing mee met Matt Dusk terwijl hij je meeneemt op een reis terug in de tijd toen Pan Am de lucht regeerde en Frank Sinatra koning was. Voor deze speciale internationale editie van Blue Note ClubSessions wordt Matt Dusk begeleid door het Bas van Lier Trio.

Bekijk het Facebook event

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie