zo 19 jan ’20 10:00 uur

Pannenkoekconcert: Een Huis voor Harry (2+)

door De Toren van Geluid
zo 19 jan ’20
10:00 uur
  • zo 19 jan ’20
    10:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De witte harige huiskat Harry vindt de buitenwereld veel te groot, en veel te spannend. Hij zit net zo lief binnen in een warm en vertrouwd huis. Totdat Harry een vlinder ziet, deze lokt hem zo het avontuur in!

Vanaf 10:00 uur eten we pannenkoeken, om 11:00 uur start de voorstelling.

Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En over het terecht komen op je pootjes. De voorstelling is gebaseerd op ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers.

Onderdeel van:
Kinderconcerten

Bekijk het Facebook event

Pannenkoekconcerten
Elke maand is er in de Stadsfoyer van het Muziekgebouw een speciaal concert voor de allerkleinsten. Mét voor iedereen een pannenkoek! Presentator Nol Havens, bekend van VOF De Kunst, zorgt ervoor dat alle ukkies zich thuis voelen en samen zingen we het Pannenkoekenlied.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie